Известие

Collapse
No announcement yet.

Предните колела ми стоят разкрачено, а не съм я удрял??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предните колела ми стоят разкрачено, а не съм я удрял??

преди не го бях забелязъл, но мисля че е защото тогава не са били в това положение, ходих на реглаж след смяна на ходовата част, регулираха ги да сочат направо, но те са разкрачени ето така / \
    като не съм я удрял, знаете ли от какво може да е, все си мисля че този проблем се появи доста след като я купих и не мога да си обясня от каде, преди съм карал пежо и се разкрачиха, но задните колела, оказа се че при взички пежа се появявал този проблем

ако ти се разклечи отзад има едни ремотни комплектчета взимаш си едно и оправяш .Отпред първо на стенд и оглед на ходовата част включително пружини и амортесьори от там на татък ще ти кажат какво да правиш .
    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

???

Не си писал никъде за каква кола става въпрос! Но аз навремето карах Alfa 33, 1.8TD и тя имаше доста сериозен наклон на предните колела, но се оказа /и по каталозите/, че е фабрично заложен! Така че , ако това е модела ти, карай си спокойно! Само дето ще трябва да сменяш местата на гумите през определени километри!
      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

model 145, 1997

model 145, 1997

Comment

имаш носачи от мареа

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Re: Предните колела ми стоят разкрачено, а не съм я удрял??

Първоначално публикувано от mancheff
            преди не го бях забелязъл, но мисля че е защото тогава не са били в това положение, ходих на реглаж след смяна на ходовата част, регулираха ги да сочат направо, но те са разкрачени ето така / \
            като не съм я удрял, знаете ли от какво може да е, все си мисля че този проблем се появи доста след като я купих и не мога да си обясня от каде, преди съм карал пежо и се разкрачиха, но задните колела, оказа се че при взички пежа се появявал този проблем
            при пежата е така защото са на турсиони а при теб мисля че не си улучил правилния регулаж-мастер

Comment

абе колега тази тема на колко места си я пуснал?

Comment

na tova i v obsht tehni4eski razdel sum pusnal temata, a na regulaj hodih na okolovrustnoto na "diana" mai se kazvashe, zna4i e vuzmojno da se regulirat ot taka / \ da stanat taka | | ? tova li mi kazvash

Comment

tova / \ e pri izgled ot pred ne otgore

КОЛЕГА, ПИШИ НА КИРИЛИЦА!
                  Има правила!

Comment

Правила има, но явно не ги е чел .Защото ако беше отделил 5 мин. да ги прегледа поне бегло, щеше да знае освен за кирилицата и за това, че една тема не се пуска повече от веднъж
                    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

na tova i v obsht tehni4eski razdel sum pusnal temata, a na regulaj hodih na okolovrustnoto na "diana" mai se kazvashe, zna4i e vuzmojno da se regulirat ot taka / \ da stanat taka | | ? tova li mi kazvash
                      колега като сменях каре на пежото след регулажа на предницата ми бяха врътнали колелетата така че като волана е направо те стояха настрани,направих им рекламация и ги оправиха .лошото при нашите сервизи е че гледат колкото си може повече клиенти(защото в повечето от тях майсторите са на %)и това рефлектира на качеството на услугата.знаете ле че смяна на каре отнема не повече от 1час а моето стана от сутринта 9 до 15 часа след обяд,защото 1 монтьор обслужваше 3 подемника и също даваше консултации в магазина който е в сервиза

Comment

Първоначално публикувано от galinves71
                        колега като сменях каре на пежото след регулажа на предницата ми бяха врътнали колелетата така че като волана е направо те стояха настрани,направих им рекламация и ги оправиха .лошото при нашите сервизи е че гледат колкото си може повече клиенти(защото в повечето от тях майсторите са на %)и това рефлектира на качеството на услугата.знаете ле че смяна на каре отнема не повече от 1час а моето стана от сутринта 9 до 15 часа след обяд,защото 1 монтьор обслужваше 3 подемника и също даваше консултации в магазина който е в сервиза
                        Това в кой сервиз е колега;да не е в МОТО ПФОЕ(бившето).
                        Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                        Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

те италянците ги дават малко разкра4ени предниците,отиди на стенд,ама при някои дето знае какво прави
                          alfa romeo 145 1.6 t.s.
                          alfa romeo alfeta gtv 2000

Comment

Първоначално публикувано от Xtrim7
                            Първоначално публикувано от galinves71
                            Това в кой сервиз е колега;да не е в МОТО ПФОЕ(бившето).
                            не брато в нови пазар

Comment

колега, веднага се обърни към някой читав сервиз/стенд
                              явно големи 'разбирачи' са ти правили реглажа...
                              166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                              x145 1.6 boxer

Comment

Working...
                              X